Cum deosebesti un Chanel vintage fake de unul original?

In ultimul an aparut foarte multe magazine online vintage cu tot felul de lucrusoare si accesorii interesante peste tot prin lume, inclusiv in Romania. Foarte atragatoare sunt cele care vand genti vintage ale unor designeri celebri. De ceva vreme am tot cautat o geanta Chanel vintage clasica, pentru ca una noua sincer pe vremurile astea nu-mi permit! Sunt superbe modelele clasice de genti de la Chanel! Divine chiar, insa sunt si foarte multe fake-uri foarte bine prelucrate si , sincer, nu vreau sa iau vreo „teapa” de genul acesta. M-am documentat foarte mult in acest domeniu, iar acum pot sa spun ca-mi dau seama doar daca vad o simpla poza cu produsul , daca-i original sau nu. Iata cum :

1. Etichetele interioare:

Toate gentile Chanel vintage au una din urmatoarele logo-uri in interior: stampila aurie sau argintie, eticheta rectangulara din piele cu semnul Chanel pe culoarea auriu sau argintiu, eticheta neagra cu Chanel pe culoarea alba sau eticheta neagra cu linii verticale.

2. Numarul seriei :

Toate produsele Chanel care sunt confectionate de la inceputul anilor ’90, incluzand toate gentile Chanel vintage, au un sticker cu un numar de serie cuprins din 7 sau 8 cifre. Acest cod trebuie sa fie la fel ca cel de pe cardul de autenticitate. Daca esti hotarata sa cumperi o astfel de geanta, trebuie musai ca aceste doua coduri sa fie identice.

3. Manerul fermoarului :

Toate gentile Chanel (nu numai cele vintage) trebuie sa aiba pe manerul fermoarului logo-ul „CHANEL”  sau „CC” gravat.

4. Logo-ul „CC” :

Cand te uiti cu atentie la detaliile unei genti Chanel, trebuie sa acorzi o foarte mare importanta logo-ului „CC” din partea din fata mijloc. Partea superioara a „C”-ului drept trebuie sa incalece partea superioara a „C”-ului stang, iar partea inferioara a „C”-ului stang trebuie sa incalece partea inferioara a „C”-ului drept. Marea majoritate a fake-urilor nu au logo-ul astfel pozitionat, ci in diverse alte modalitati.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: